امروز چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۲ دسته بندی : ستاد

حمایت سمن های جوانان از کانال شبکه های تخصصی

سرپرست اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: الزامی برای عضویت سمن ها در شبکه های تخصصی وجود ندارد اما اولویت ما در حمایت ها، طرح هایی است که از سوی شبکه ها به ما ارائه می شود.

رویداد توانمند سازی «همنا» ویژه تشکل ها و سمن های جوانان با موضوعات مشارکت نهادند اجتماعی جوانان، قوانین و مقررات در حوزه سمن های جوانان و روش های جذب و مدیریت منابع مالی با حضور علی پارسا نیا سرپرست اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان، غلامرضا منتظری نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، قاسمعلی برزمینی مدیر کل ورزش و جوانان گلستان و دبیران و نمایندگان سازمان های مردم نهاد جوانان در گلستان برگزار شد.

در این رویداد گفت و شنود سمن ها با مدیران ستادی انجام و برنامه ها و حمایت ها در حوزه مشارکت ها و پنل ها و سرفصل های آموزشی به نمایندگان سازمان های مردم نهاد انجام شد.

علی پارسا نیا سرپرست اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در این رویداد اظهار کرد: سمن های مردم نهاد جوانان دغدغه مسائل اجتماعی و فرهنگی را دارند و ما تمام تلاش خود را برای توسعه این فضا به کار می گیریم و امیدواریم بتوانیم وظایف قانونی که بر عهده ما است را به درستی انجام دهیم.

سرپرست اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: برای برگزاری رویداد های ملی به صورت ویژه روی استان گلستان حساب باز کردیم. وی با اشاره به رویداد «همنا» گفت: گلستان به عنوان هفدهمین استان برگزار کننده این رویداد است.

پارسا نیا اضافه کرد: به واسطه شیوع بیماری کرونا، ارتباط ما با بدنه سمن ها کمرنگ شده بود بنابراین در بخشی از رویداد «همنا» می خواهیم گوش شنوایی برای نکات و پیشنهادات جوانان باشیم تا به این واسطه همراهی و همدلی را در استان ها تقویت کنیم.

وی با اشاره به اینکه در بخشی دیگر از این رویداد به توانمند سازی سازمان های مردم نهاد پرداخته می شود، بیان کرد: برای این منظور ۸۰ سرفصل آموزشی تعیین که موضوعات در ۲۰ عنوان گنجانده شد. پارسا نیا بیان کرد: توانند سازی در بُعد آموزش های عمومی و توانند سازی موضوعی (تخصصی) دو رویکرد در توانمند سازی سمن ها است.

وی در ادامه به شبکه سازی سازمان های مردم نهاد هم اشاره کرد و افزود: تعیین استان معین، تعیین سمن مجری و تشکیل دبیر خانه، شکل گیری شورای تخصصی هر شبکه در سطح ملی و شکل گیری کمیته های تخصصی ذیل دبیر خانه های استانی مراحل شبکه سازی در سازمان های مردم نهاد است.

پارسا نیا بیان کرد: تا کنون ۱۶ موضوع برای شبکه ها مشخص و برای ۱۴ شبکه، دبیر خانه ملی تعیین شده است.

به گفته وی؛ به دلیل اینکه در فعالیت تخصصی سمن ها خروجی مناسبی حاصل نمیشد، شبکه سازی شکل گرفت.

سرپرست اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در خاتمه گفت: الزامی برای عضویت سمن ها در شبکه های تخصصی وجود ندارد اما اولویت ما در حمایت ها، طرح هایی است که از سوی شبکه ها به ما ارائه می شود.